Szabadság

2013.06.28. 15:37

…de pontosan mit is jelent ez?
Az ember lehet, vagy érezheti magát szabadnak, lehet szabadságon és dönthet, választhat szabadon.
Uhh…azért ebbe ennyire nem mennék bele : )

Szóval mi szabadságon voltunk és ezalatt az idő alatt többször is előfordult, hogy hoztunk másoknak nem tetsző döntés, amit utólag is nagyon sajnálunk, de nem tudtunk jobban dönteni és nem lehet soha mindenkinek megfelelni egyszerre!
Ezt érezzük/tudjuk és vállaljuk érte a felelősséget!
Mindenképpen kötelességemnek éreztem, hogy ezt írásban is megtegyem, tehát még egyszer nagyon sajnáljuk és elnézést kérünk azoktól, akiknek ígéretet tettünk, hogy megyünk/találkozunk és ennek nem tudtunk eleget tenni. Magyarázkodni nem szeretnék, mert amikor ez ember közel 5 hónapos külföldön tartózkodást szeretne behozni kb 1 hét alatt Otthon…hát az nem igazán szokott menni : (

…de azért nem ennyire elgondolkodtató és magyarázkodó bejegyzést szeretnék írni, mert közben tele vagyunk jó érzéssel és olyan eseményeken vagyunk túl, amik meghatározzák az egész életünket  …vagy már meg is határozták és ennek eredményeképpen írok most.
Az otthon „lét” ideje alatt elérkezettnek éreztem az időt, hogy megkérjem barátnőm kezét és ennek pontosan Szegeden kellett megtörténnie és nyáron és 2013ban…szóval most és kész : )
Utólag is nagyon szépen köszönöm minden kedves barátomnak a segítséget és a támogatást ebben.
Szóval Szeged egy elegáns étterem egy kedvenc zene és egy virágcsokor és egy mások előtt letérdelős jelenet közepette ez is megtörtént… : )))))))
Kellet egy nap mire mindenkiben leülepedett a történés … és akkor már másként nézel „Rá” többet gondolsz és többnek érzed a Nőt... ezt próbáljátok ki megéri és nem szabad sokat várni vele és nem kell a nagy csillogás-villogás ezt tapasztalatból tudom : )

201306132472.jpg

Tehát még mindig szabadságon vagyunk, túl vagyunk egy eljegyzésen, túl vagyunk pár kötelező körön és szülő-sokkoláson és közben megpróbáltunk mindenkivel találkozni, akik fontosak nekünk …és már túl is vagyunk a hét felén (mindjárt lehet vissza indulni).
Majd szombaton elmentünk kiereszteni a fáradt gőzt a Deja Vu fesztiválra és basszus milyen jól tettük. Hatalmas buli volt és imádok ilyenkor szegedi lenni : )

201306152481.jpg

201306152484.jpg
Imádjuk ezt a várost és szeretnénk majd egyszer valahogyan és valamennyi időre itt is élni…de jó is lenne már! Vasárnap este már 400Km-rel távolabb voltunk és barátnőm szüleivel ünnepeltük az eljegyzést és minden mást, amire inni lehet…ennek meg is lett a hatása.

…gyakorlatilag az éjszaka folyamán többször méregtelenítettem magam és el is döntöttem, hogy ilyen kúrát nem alkalmazok többet a lapos has érdekében, mert ennyit nem ér az egész : )
Majd miután megvolt a többszöri dimenzió és térugrás …jöttek is értem és mentünk is haza szépen : ))
Mivel világ életben szerettem a természet lágy ölén aludni ezért úgy döntöttem, hogy a ház sarkán lévő kemény kispadot választom és ezen alszom ki magam. Hajnalban viszont kezdtek zavarni a korai napsugarak és a nappali közepén elhelyezett csábító kis kanapé mellett döntöttem…

A másnapot és a többit szerintem nem kell mesélnem : )

Szóval mondom mindenkinek, csodálatos dolog külföldön élni, de fantasztikus érzés Haza érkezni és a barátokkal eltölteni egy remek kis hetet. Sajnálatos viszont, hogy valóban nem lehet jól beosztani az időt és mindig egyszerre kellene két helyen lenni…ezt viszont fel lehet fogni jól is, hiszen ez azt jelenti, hogy sok barátunk van akik kíváncsiak ránk : )
Imádunk titeket és remélem akit megbántottunk idővel meg tud majd bocsátani...

Üdv a terminálról : )

A bejegyzés trackback címe:

https://termin.blog.hu/api/trackback/id/tr365381991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása