Május

2013.05.23. 19:32

tulipanos_1369329268.jpg_960x720

Szóval az időjárás…hát nem igazán májusi, mint amit otthon megszoktunk. Itt most az átlaghőmérséklet kb. 10-12 fok volt, sőt még hó is esett. Szóval a télikabát elrakása nem tudom mikor fog megtörténni. Főleg, hogy most 3 napja nincs melegvizünk, és fűtésünk, ugyanis a gázolaj kifogyott a tartályból, és hiába lett újratöltve nem megy a kazán, úgyhogy az ügy megoldás alatt áll. Mi most a munkahelyünkön fogunk fürdeni, úgyhogy izgi lesz.

2 hét múlva megyünk haza 9 napra, úgyhogy már nagyon várjuk.

A munkahelyen van munka bőven, jönnek a turisták. A nagyfőnökék elutaztak pár napra Toszkánába, úgyhogy mehet a cincogás… J

Voltunk tulipánt szedni, ilyen szedd-magad akció keretén belül. Nagyon kulturált volt az egész. Volt kis asztal, kések, amivel le tudod vágni a neked tetsző tulipánt. Volt szalag, amivel össze tudod kötni, aztán pedig a becsületkassza ahová be tudod dobni a vételárat. Ez nekünk újdonság, a németeknek természetes. Nyáron ugyanez lesz majd csak eperből, ősszel pedig tökkel. Ezt az élményt meg is örökítettük, ez a blogbejegyzés üdvözlő képe.

A bejegyzés trackback címe:

https://termin.blog.hu/api/trackback/id/tr315315009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása