Ki és Hol szeretne dolgozni?

2012.06.15. 17:40

kerdojel_1339774784.jpg_321x481

Ki és Hol szeretne dolgozni?

 

Ez a kérdés itt munka közben szinte minden percben megfordul az ember fejében... ezt értsétek úgy, hogy valóban minden percben :)
Aztán jönnek a nyugtató gondolatok... nem baj jó lesz, amikor megérkezik a fizetés, de az igazság az hogy az csak egy pillanat (egy telefon csipogás) egy egész hónapban és lássuk be ez nagyon kevés idő és mégis az életedet alapjaiban változtatja meg. Miért is csináljuk ezt az egészet? A pénzért, vagy mert otthon nem találtuk meg a számításainkat?
Valóban örök elégedetlenek vagyunk amikor otthon vagyunk, akkor ki akarunk jönni egy jobb élet reményében és amikor kint vagyunk, akkor vissza akarunk menni...

 

Ez nagyon érdekes és egyben bosszantó is, mert nem hagynak nyugodni ezek a gondolatok és lényegében ezek azok a pillanatok, amik minden órában az eszedben vannak…

 

…és eközben meglátom az udvaron a tréninges srácokat, akik vidáman „játszanak”

 

Szóval mikor van jó helyen egy ember, ezt miből lehet tudni vagy észrevenni, mit kell ahhoz tenni, hogy valaki jó helyre kerüljön és milyen döntéseket és mikor kell meghozni…….hogy jóó legyen!?

 

Aki tudja írjon : )

A bejegyzés trackback címe:

https://termin.blog.hu/api/trackback/id/tr14590836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása