Évkezdés

2013.01.24. 16:32

p1040685_1359040822.JPG_2479x1814

A karácsonyi hangulatról elöljáróban annyit, hogy a képet nem én készítettem, hanem egy lelkes olvasó barátunk. Edi remélem nem haragszol, hogy felhasználtam a képedet, de te egy igazi fotográfus gyöngyszem vagy!!!!!!

A hotel tulajdonosék elutaztak 3 hétre Mauriziusra. Úgyhogy most van egy kicsi lazáskodás, bár az elutazáskor kaptunk egy 2 oldalas takarítási listát, hogy azért ne unatkozzunk… Úgyhogy a napi munka végeztével ezeket csinálgatjuk a munkaidő végéig. Most 8 nap munka áll előttünk, közben nincs pihenőnap, úgyhogy ezek most nem a legkönnyebb napjaink lesznek.

Igazi téli síelős idő van nálunk, úgyhogy az utolsó két napban most minden délutánunk szánkózással telt. Tegnap már olyan izomlázam volt, hogy megmondtam, hogy ma tuti nem megyek. Síelni is szeretnénk megtanulni, de most egyenlőre féltjük magunkat, nem hiányozna egy síbaleset. Bár mint régi barátaim, ismerőseim tudjátok, hogy Adornak szánkózás közben is sikerült már balesetet csinálnia pár évvel ezelőtt.

Most már szeretnénk hazamenni hamarosan, a szabadságot kikértük, de jövő héten derül ki, hogy mikor lesz belőle valami. Ez a leghosszabb idő, hogy nem voltunk otthon, lassan 3 hónapja nem láttuk az anyaföldet.

A karácsonyból és a szilveszterből nem nagyon érzékeltünk semmit, mert folyamatosan dolgoztunk, így minden napunk ugyanúgy telt, mint egy másik hétköznap. Karácsonykor díszítettünk azért karácsonyfát (életünk első karácsonyfája), és csináltunk töltött káposztát és bejglit is, bár a töltött káposzta nem az igazi volt, mert nem volt káposzta levél, amibe bele lehetett volna csomagolni a húsgombócot, itt ugyanis nem lehet ilyet kapni. De mindegy is, az íze volt a lényeg.

Szilveszterkor vettünk mi is tűzijátékot, amit fellőttünk már fél 10-kor, mert utána pihizés volt, mert másnap is dolgoztunk.

És végül aki szeretne egy jó sorozatot nézni, annak ajánlom a Hart of Dixie-t, amit a Férfi fán terem című sorozathoz tudnék hasonlítani. A sorozatot csak letölteni lehet, otthon egyenlőre nem fogják adni a tv-ben.

Jó olvasást, sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://termin.blog.hu/api/trackback/id/tr655041308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása